Please translate Ngrije zërin

Albanian

Ngrije zërin

Veç një hap
Ti je larg
Nuk kam frikë
Të gaboj
Kam dëshirë
Jam njeri

Ti më ndjell
Si një dritë
Si muzikë
A je ndjerë
I lirë?

Jam sot uragan lirie
Mesazh dashurie
Unë
Kam sot forcën e gjithë botës
Dritën blu të qiellit
Unë
Për ju

A ke qenë i lirë
Veç një herë
Një jetë ke
Jë herë vjen në këtë botë
A ke qenë i lirë veç një herë
Një jetë ke
Një herë vjen në këtë botë
Ti ngrije zërin!

Ooooo Ooooo
Ti ngrije zërin!
Ooooo
Ti ngrije zërin çdo ditë!

Thonë të gjithë je e re, rri dhe prit
Shpirtin zjarr nuk e ndal
S’kam limit

Jeta vjen
Si një dallgë
Por lundroj
Nuk ndaloj
Kurrë jo

Kam sot forcën e gjithë botës
Dritën blu të qiellit
Unë për ju

A ke qenë i lirë
Veç një herë
Një jetë ke
Jë herë vjen në këtë botë
A ke qenë i lirë veç një herë
Një jetë ke
Një herë vjen në këtë botë
Ti ngrije zërin!

Ooooo Ooooo
Ti ngrije zërin!
Ooooo
Ti ngrije zërin çdo ditë!

Ooooo Ooooo
Ooooo Ooooo
Ooooo Ooooo

Jam sot uragan lirie
Mesazh dashurie
Unë
Kam sot forcën e gjithë botës
Dritën blu të qiellit
Unë

A ke qenë i lirë
Veç një herë
Një jetë ke
Jë herë vjen në këtë botë
A ke qenë i lirë veç një herë
Një jetë ke
Një herë vjen në këtë botë
Ti ngrije zërin!

Ooooo Ooooo
Ti ngrije zërin!
Ooooo
Ti ngrije zërin çdo ditë!

Ooooo Ooooo
Ooooo Ooooo
Ooooo Ooooo

Ti ngrije zërin çdo ditë!

Comments